کد خبر: 3895428
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
در محضر رمضان/ 5

فیلم | تحول عظیم معنوی با حضور در میهمانی خداوند

آیت‌الله تحریری ضمن اشاره به اینکه ماه رمضان تنها ماهی است که خداوند در قرآن از آن نام برده است، تصریح کرد: خداوند در این ماه بندگان مؤمنش را به میهمانی خودش دعوت کرده است و این امر بیان‌گر این نکته است که قرار است یک تحول عظیمی در وجود انسان مؤمن رخ بدهد.

آیت‌الله محمدباقر تحریری، تولیت حوزه علمیه مروی و استاد اخلاق حوزه‌های علمیه در گفت‌وگو با ایکنا ضمن اشاره به فضائل و اعمال ماه مبارک رمضان، به تبیین فرازهای خطبه شعبانیه پیامبر اکرم(ص) که ناظر به اهمیت ماه مبارک رمضان می‌باشد، پرداخت. در ادامه بخش پنجم این گفت‌وگو از نظر می‌گذرد:

ماه مبارک رمضان از ماه‌های شریفی است که خداوند تنها از این ماه در قرآن کریم نام برده است: «شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ» (بقره/185) به جهت این تعظیم، خداوند به مؤمنین هم الطاف بیکرانی کرده است. لذا نبی اکرم(ص) می‌فرمایند: ساعات این ماه بهترین ساعات است. این ماه، ماهی است که خدای منّان، ما بندگان ضعیف را به میهمانی خودش دعوت کرده است. این بیان خیلی لطافت دارد؛ اینکه خدای عظیم مطلق، قوی مطلق، عزیز مطلق، ما بندگان ضعیف را به میهمانی خودش دعوت بکند.

خدایی که با همه انسان‌هاست؛ خدایی که مخصوصاً فرموده است با مؤمنین هستم، با صابرین هستم: «إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ»(بقره/153). یک چنین خدایی که « َلَا إِنَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ مُحِيطٌ» (فصلت/54)، « َأَيْنَمَا تُوَلُّوا فَثَمَّ وَجْهُ اللَّهِ» (بقره/115)، خدایی که همراه با روزه‌داران هست. چنین خدایی بندگان مؤمنش را به میهمانی خودش دعوت کرده است. این بیانگر این است که قرار است یک تحول عظیمی در وجود انسان مؤمن رخ بدهد.

انتهای پیام
مطالب مرتبط
captcha